Köszönjük véleményét!

Bejegyzését feldolgozzuk, elfogadásra vár.

Hamarosan megjelenik a vendégkönyvben.

Súgó

album törlése
borok feltöltése
borok törlése
felhasználónév módosítása
jelszó módosítása
kép feltöltésének a menete / album létrehozása
kép törlésének a menete
vendégkönyv bejegyzéseket engedélyezni kell
Album törléséhez üresnek kel lennie az albumnak. Ha nem az, kattintson a törlendő albumra, és ürítse ki az albumot a képernyő jobb oldalán, fent megjelenő "kiürít" gombbal. Ha kiürítette, vagy üres az album, akkor aktívvá válik az album "törlés" gombja. Ekkor törölheti az albumot. Az album kiürítése és törlése nem visszavonható!

vissza az elejére


A borok feltöltéséhez kattintson a menüben a borok menüpontra. Kattintson a csúszkáló kategóriák közül valamelyikre, amilyen fajta bort szeretne feltölteni. Itt az "ÚJ bor feltöltése" dobozban adja meg a bor adatait. A "leírás" megadása nem kötelező, viszont a többi adatot és képet ajánlott megadni. Ezután kattintson a "Küldés" gomba a feltöltéshez. A feltöltött bor utána meg fog jelenni alább.

vissza az elejére


A borok törléséhez kattintson a menüben a borok menüpontra. Kattintson a csúszkáló kategóriák közül valamelyikre, amilyen fajta a bor, amit szeretne törölni. Itt a megjelenő borok dobozának jobb alsó sarkában van a törlés gomb. Kattintson annak a bornak a törlés gombjára, amelyet törölni szeretne. A törlés megnyomását követően, törlődik az adott bor az adatbázisból és a könyvtárból a hozzá tartozó kép. Nem visszavonható!

vissza az elejére


A felhasználónév módosításához csak bejelentkezett állapotban lehet elvégezni. A módosításhoz a képernyő bal szélén lévő dobozban a "belépési adatok módosítása" felirata kell kattintani. Ezután csak át kell írni a felhasználónév mezőt, és a "Felhasználónév módosítása" gombra kell kattintani. Ha hiba lép fel, arról a kattintás után egy szöveg fogja tájékoztatni.

vissza az elejére


A jelszó módosításához csak bejelentkezett állapotban lehet elvégezni. A módosításhoz a képernyő bal szélén lévő dobozban a "belépési adatok módosítása" felirata kell kattintani. Ezután át kell írni az új jelszó mezőt, a régi újra mezőbe beírni a elenlegi jelszót, és a "Jelszó módosítása" gombra kell kattintani. Ha hiba lép fel, arról a kattintás után egy szöveg fogja tájékoztatni.

vissza az elejére


Képek feltöltéséhez lépjen a galéria oldalra a menüből. Először létre kell hozni egy albumot, amibe a képek kerülnek. Az "Új album létrehozása" dobozban adjon nevet az albumnak. kattintson a "létrehoz" gombra. Ezután az album megjelenik alább, még nincs háttere. Kattintson az albumra. A megjelenő oldalon tölthet fel új képet az "Új kép feltöltése" dobozban. Válassza ki a képet, és adhat neki címet is, ami majd a megnyitáskor a kép alján fog megjelenni, és megjelenés előtt, ha felette van az egér. Kattintson a "feltölt" gombra, és az oldal frissülése után megjelenik a feltöltött kép.

vissza az elejére


Képek törléséhez lépjen a galéria oldalra a menüből. Lépjen be a választott albumba és kattintson annak a képnek a törlés gombjára, amelyiket töörlni kívánja. A törlendő kép így törlődik az adatbázisból és a könyvtárból. Nem visszavonható!

vissza az elejére


A vendégkönyv új bejegyzéseit engedélyezni kell, hogy megjelenjenek a vendégkönyvben. A képernyő bal oldalán fixen lévő kis dobozban a "vendégkönyv" felirat alatt lévő számra kattintva megtekintheti az újonnan beküldött bejegyzéseket. Az oldal színvonala érdekében csak ellenőrzött bejegyzés jelenhet meg. Ha a bejegyzés rendben van, kattintson a mellette jobbra levő zöld pipára, és a bejegyzést átteszi a vendégkönyvbe. Ellenkező esetben törölheti a bejegyzést a felhasználó minden adatával együtt. Ehhez kattintson a piros keresztre. Nem visszavonható! A törléskor a beküldő felhasználó nem kap róla üzenetet!

vissza az elejére

Antal Pince

"Bor nélkül lehet élni.
De nem érdemes..."
- Ismeretlen

Vendégkönyv

Írni szeretnék a vendégkönyvbe.Még nincs beküldött vélemény.Szeretné megosztani élményét?

(minden mező kitöltése kötelező)
Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail cím:
Bejegyzés:

Antal Pince